Om StrongPoint

Together we are stronger

StrongPoint øker lønnsomheten for detaljhandelen ved å effektivisere hverdagen for butikkene, og å gjøre handleopplevelsen enklere for forbrukerne. Selskapet er global aktør innen lukkede og sikre kontanthåndteringsløsninger og automatiserte salgsløsninger. I tillegg leverer børsnoterte StrongPoint detaljhandelsteknologi innen elektronisk prismerking og veiing/pakking til det norske og svenske markedet. Selskapet er også en ledende produsent og leverandør av selvklebende etiketter og etiketteringsløsninger til industrien og dagligvarebransjen i Skandinavia. StrongPoint har totalt 580 ansatte og har sitt hovedkontor på Rælingen ved Lillestrøm.

Retail Solutions

StrongPoint tilbyr detaljister integrerte teknologiske løsninger som øker produktiviteten og forbedrer handleopplevelsen i butikkene. Vi tilbyr i hovedsak løsninger og tjenester for kontanthåndtering, elektronisk prismerking, veiing og pakking, automatiserte salgsløsninger og hentestasjoner for dagligvarer. StrongPoint tilbyr også en rekke andre løsninger som bidrar til å forbedre butikkdriften.

Label Solutions

StrongPoint tilbyr kundetilpassede løsninger innen etikettering og merking. Vi hjelper våre kunder med etiketter gjennom hele etikettprosessen – fra design til ferdig trykk. StrongPoint har den nyeste utskriftsteknologien innen digital- og flexotrykk, som skal sørge for at behovene til kundene blir oppfylt.

Cash Security

StrongPoint tilbyr løsninger for sikker pengetransport. Vi fokuserer på innovativ IBNS (Intelligent Banknote Neutralisation System) teknologi, som beskytter verdisaker uten at det er behov for våpen eller kostbar pansret transport.

Et selskap med lang historie

StrongPoint er et resultat av en sammenslåing av sju selskaper i PSI Group. De sju selskapene slo seg sammen i 2015. Før fusjonen het selskapene PSI Systems AS, PSI Antonson AB, New Vision Baltija UAB, SQS Security Qube System AB, Antonson Etikett AB, CashGuard AB og Vensafe AS.

PSI Group blir notert på Oslo Børs

PSI Group kjøper Antonsongruppen – en svensk forhandler av butikkteknologi

PSI Group og CashGuard fusjonerer. CashGuard og SQS Security Qube System blir datterselskaper av PSI Group.

PSI Group kjøper etikettprodusentene SydEtikett i Sverige og Etikett-Produsenten i Norge, som senere blir fusjonert inn i PSI sin eksisterende etikettvirksomhet.

PSI Group kjøper Select & Collect-selskapet Vensafe.

PSI Group kjøper New Vision Baltija – et selskap som selger butikkteknologi i Baltikum, Finland og Russland.

De sju selskapene i PSI Group fusjonerer og får navnet StrongPoint.

Siste nytt fra StrongPoint