Bransjetilpassede løsninger

StrongPoint produserer etiketter som fungerer i praksis og fremhever varemerket ditt på en profesjonell måte.

Hvert enkelt produkt fortjener en unik etikett

Basert på egenskapene til produktene, emballasjen, selve påføringen og uavhengig av hvilken bransje du opererer i. StrongPoint produserer etiketter som fungerer i praksis og fremhever varemerket ditt på en profesjonell måte.

Næringsmiddelindustri og dagligvarehandel

Skal etikettene være selgende er det viktig at de harmoniserer med emballasje og produkt. Det
gjelder å fange kundenes oppmerksomhet i kjøpsøyeblikket. En etikett med et eksklusivt utseende kan øke salget på produktet betydelig.

StrongPoint har levert etiketter og oblater til dagligvarehandelen i over 30 år. Etikettene produseres i et materiale og med lim som kan benyttes i direkte kontakt med tørre/fuktige og ikke-fettholdige matvarer. Limtypene tilfredsstiller europeisk lovgivning og matdirektiver.

Industri

Det stilles spesielt strenge krav til merking av produkter i industrien. Etikettene må takle vanskelige overflater, ha lang holdbarhet og være lesbare under hele levetiden til produktet. I tillegg har man ofte behov for å legge inn variable informasjon på etikettene.

Lager, logistikk og administrasjon

Vi produserer en rekke nøytrale etiketter tilpasset dine behov. Etikettene kan tilpasses din etikettprinter, slik at du selv kan printe på nødvendige fraktopplysninger.

Vi lagerfører en rekke varianter blant annet; transport, D-Pak og palleetiketter.

Vi har forskjellige etikettmaterialer for ulike bransjer/miljøer, som tar hensyn til blant annet ulike forhold (sol, fuktighet, olje, kjemikalier etc).

Helse

Vi tilbyr et bredt spekter av material- og limtyper. Det stilles strenge krav vedrørende merking av farmasøytiske produkter. Vi har løsninger for merking av legemidler, blodposer, cryo, laboratorieprøver etc.