Bransjetilpassede løsninger

StrongPoint produserer etiketter som fungerer i praksis og fremhever varemerket ditt på en profesjonell måte.

Hvert enkelt produkt fortjener en unik etikett

Basert på egenskapene til produktene, emballasjen og selve påføringen,
produserer vi etiketter som fungerer i praksis og fremhever varemerket ditt på en profesjonell måte – uavhengig av bransje.

Næringsmiddelindustri og dagligvarehandel

Skal etikettene være selgende er det viktig at de harmoniserer med emballasjen og produktet. Det er viktig å fange kundenes oppmerksomhet i kjøpsøyeblikket. En etikett med et eksklusivt utseende kan øke marginene på produktet betydelig. Vi har levert etiketter og oblater til dagligvarehandelen i over 30 år.

Industri

Det stilles spesielt strenge krav til merking av produkter i industrien. Etikettene må takle vanskelige overflater, ha lang holdbarhet og være lesbare under hele levetiden til produktet. I tillegg har man ofte behov for å legge inn variabel informasjon på etikettene.

Lager og logistikk

Vi lagerfører en rekke nøytrale etiketter for lager- og transportsektoren. Vi kan også tilpasse etikettene til din etikettskriver, slik at du selv kan printe på nødvendige fraktopplysninger.

Hygiene

For å tiltrekke seg kundenes oppmerksomhet produserer vi etiketter i eksklusive materialer. Hygieneindustrien har i alle år vært en foregangsbransje når det gjelder bruk av kreative etiketteringsløsninger for å øke salget.

Farmasi

Etikettene er som regel små og inneholder ofte mye informasjon. Det stilles strenge krav til både limtype og materialvalg når man skal merke farmasøytiske produkter som; legemidler, blodposer, laboratorieprøver etc. Med en av Norges mest moderne maskinparker står vi godt rustet til å møte bransjens spesifikke behov.

Etikettløsninger Elementer

Coverall / Cover-Up etiketter

Coverall-etiketter er den optimale løsningen hvis du ønsker å merke og gjenbruke den samme emballasjen og dekke over gammel informasjon….

Piggyback etiketter

Piggyback etiketter

Flerlagsetiketter hvor den øverste etiketten kan tas av og festes på et nytt sted, mens underetiketten blir sittende igjen på den opprinnelige…

Duo-etiketter

Hvis du har behov for mye informasjon på etiketten kan du legge inn informasjon på opptil tre sider på en og…

Avtagbare etiketter

Etiketter som er spesialutviklet for midlertidig merking av ulike produkter og emballasje. Kan enkelt fjernes uten at det etterlater limrester….

Lukkeetiketter (reclosure)

Lukkeetiketter kan plasseres hvor som helst på en pakke og åpnes og lukkes gjentatte ganger uten at det etterlater limrester. Bruksområder: •…

Etiketter med variabel informasjon

StrongPoint tilbyr etiketter med variabel informasjon. Du kan f.eks benytte duo-etiketter med variabel informasjon på førstesiden og legge inn fast informasjon…