Vensafe Select & Collect

Vensafe Select&Collect reduserer svinnet og effektiviserer lagerstyringen. Løsningen lagrer høyverdiprodukter i en dispenser, som er plassert ved butikkens utgangsparti.

Vensafe
Select&Collect

Vensafe Select&Collect reduserer svinnet og effektiviserer lagerstyringen. Løsningen lagrer høyverdiprodukter i en dispenser, som er plassert ved butikkens utgangsparti. Kundene henter produktkort i varehyllen eller benytter kiosker som er utplassert i butikken. Etter at varen er betalt, mottar kunden en kvittering i kassen og henter varen i dispenseren.

«Med produktene trygt oppbevart i Select&Collect har vi full kontroll på salget av sigaretter, snus og reseptfrie legemidler. Nå slipper vi å bruke unødvendig tid på å lete etter riktige varer i kassadisken, og med den nye lovbestemmelsen om nøytral innpakking av tobakksvarer ser vi enda større behov for løsningen», Nida Tharaldsen, Coop Mega Vinderen.

 

Last ned mer informasjon

Select & Collect (Vensafe) dispenser

Select & Collect (Vensafe) dispenserne kan fungere som en enkel enhet eller de kan kobles sammen med andre dispensere. Det er f.eks tilgjengelig en Vensafe kjøledispenser for oppbevaring av snus.

Nida Tharaldsen, Coop Mega Vinderen

Med produktene trygt oppbevart i Select&Collect har vi full kontroll på salget av sigaretter, snus og reseptfrie legemidler. Nå slipper vi å bruke unødvendig tid på å lete etter riktige varer i kassadisken, og med den nye lovbestemmelsen om nøytral innpakking av tobakksvarer ser vi enda større behov for løsningen.

Les mer

Øyvind Dahl, Butikksjef, Rema 1000 Stavset i Trondheim

Alt har blitt mye enklere og mer tidsbesparende for oss alle. Før sprang de ansatte rundt i butikken for å fylle opp varene. Nå trenger vi ikke lenger å bruke tiden vår på dette i åpningstiden.

Les mer

Siste nytt fra StrongPoint

Butikkdata