Pricer elektroniske prisetiketter

Pricer elektroniske prisetiketter gir deg full kontroll på visning av priser. Det eliminerer alle tradisjonelle feilkilder mellom butikkens kassasystem og det som presenteres ute i butikken. Kundene møter alltid samme pris på varehylla som i kassa fordi prisene på varehylla hentes direkte fra butikkdatasystemet. Dette skaper trygghet for deg som detaljist, og er med på å opprettholde et godt kundeforhold.

StrongPoint tilbyr to varianter av Pricer elektroniske prisetiketter. Graphic HD etiketter og Segment etiketter. Begge variantene kommuniserer gjennom samme software og infrastruktur, noe som medfører at dere kan blande etikett-typene etter behov. I tillegg leverer vi SmartPOSTER til skjermer i storformat.

Mange av våre kunder anser det å kunne endre prisene automatisk som den største gevinsten og den utløsende faktoren for å gå til innkjøp av Pricer elektroniske prisetiketter. Med de nye versjonene av Pricer elektroniske prisetiketter kan dere få tilgang til en rekke funksjoner som er med på å effektivisere butikkdriften ytterligere.

Geofencing

Butikken kan deles inn i virtuelle soner hvor dere kan presentere kampanjer til kundene etter som de flytter seg fra et område til et annet.

Shopper Guidance / kioskløsning

Ved hjelp av sendernettverket i butikken og Pricer elektroniske prisetiketter triangulerer man etikettens posisjon og finner varens plassering. Kunden kan selv søke opp varen på sin smarttelefon eller fra en informasjonskiosk i butikken og få frem en visuell visning av varens posisjon.

Task Management

Betjeningen mottar oppgavelister på sin håndholdte enhet og blir guidet rundt i butikken. Pricer elektroniske prisetiketter kan markere med et grønt blink (Flash Alert) der hvor oppgaven skal utføres. Eksempler på oppgaver kan være merking med hyllemarkør eller påfylling av varer fra lager.

Click and Collect

Betjeningen finner korteste vei til neste artikkel på sin plukkliste ved hjelp av håndterminalens og Pricer elektroniske prisetikettenes posisjon i butikken. Dette gir dere en optimal plukkeprosess.

Self Interactivity

Ved hjelp av innebygget NFC (Near Field Communication) i Pricer elektroniske prisetiketter kan kunden få opp ekstra produktinformasjon i form av videoer og bilder. Alt kunden trenger å gjøre er å legge smarttelefonen inntil Pricer elektroniske prisetiketter og webleseren på smarttelefonen presenterer den aktuelle informasjonen.

 

«Med elektroniske prisetiketter kan vi endre prisene ute i butikken på sekunder. Vi sparer mye tid og ressurser når vi slipper å bytte ut etikettene manuelt»

Stein Gunnar Moe, Coop SA

Les mer

Last ned mer informasjon

SmartTAG HD 110 store elektroniske prisetiketter

Pricer SmartTAG HD 110

Store elektroniske prisetiketter Stort display som er tilpasset frukt og grønnsaker, elektronikk og premiumprodukter. Fullt grafisk, E-ink display – papirlignende…

SmartTAG HD 200 ekstra store elektroniske prisetiketter

Pricer SmartTAG HD 200

Ekstra store elektroniske prisetiketter Stort display som er tilpasset frukt og grønnsaker, elektronikk og premiumprodukter. Fullt grafisk, E-ink display –…

SmartTAG segment etiketter

Pricer SmartTAG segment etiketter

Tilpasset alle typer butikker og varegrupper innen detaljhandelen SmartTAG segment etiketter er halvelektroniske etiketter som viser vareprisene elektronisk og produktinformasjonen…

Pricer Smart POSTER

Pricer Smart POSTER

Den største elektroniske prisetiketten i butikken Pricer Smart Poster er en mediaplayer som kan kobles direkte til enhver flatskjerm med HDMI eller…

Stein Gunnar Moe, Prosjektleder i Coop Øst SA

Vi satser sterkt på privatmarkedet og har som målsetting å være billigst i Norge på verktøy, byggevarer og maling. Skal vi få til dette er det helt avgjørende at vi er kostnadsbevisste i egne rekker, og ha en mest mulig effektiv organisasjon. Elektroniske prisetiketter er en avgjørende faktor for å få dette til

Les mer

Frode Ødegård, Logistikkleder i XL-BYGG Dale Malo

Kvaliteten, oppløsningen og tilpasningsmulighetene på de elektroniske prisetikettene har tilført oss nok et tidsbesparende element

Les mer

Jens Kristian, Avdelingsleder, Gunneng hos GS Bildeler

I tillegg til å synkronisere prisene mellom butikkene og nettbutikken, ønsket vi å presentere differensierte tilbudsmeldinger og å gi kundene et klart og tydelig prisbudskap på butikkhylla.

Les mer