Click & Collect hentestasjoner

Det beste fra begge verdener
med Click & Collect
hentestasjoner

I løpet av 2016 økte e-handelen med 45%, og det er ingen tegn som tyder på at den vil avta (www.smartinsights.com). For tradisjonelle dagligvarebutikker betyr dette en ny type konkurranse, men også muligheten til å tilby enda bedre kundeservice.

I følge enkelte studier har 25 % av kundene kjøpt dagligvarer på nett (www.hui.se). Det er behagelig og de trenger ikke bruke tid mellom butikkreolene og i køen foran kassa. Dette til tross – netthandelen har ikke eksplodert for fullt enda.

“Komfort er ikke alt. Kundene handler kun dagligvarer på nett hvis tilbudet er godt nok, og de er ikke villige til å ofre pris, kvalitet og vareutvalget fra butikken.” (McKinsey & Company)

E-handel har mange fordeler, men det kan også medføre ubeleilige og kostbare leveranser. Click&Collect-konseptet løser dette. Kundene kan handle på nett for deretter å plukke opp dagligvarene selv. Dette gir dem det beste fra begge verdener.

” Gi dine kunder den beste handleopplevelsen, uansett om de velger å handle i butikken eller på nett.

Nye muligheter med Click & Collect hentestasjoner

En hentestasjon for dagligvarer gjør det mulig å møte alle kravene fra kundene. De kan handle på nett og plukke opp dagligvarene uten å måtte forholde seg til butikkens åpningstider. Dette gir kundene fordelen av netthandel uten kostnader og ulemper knyttet til hjemmeleveranser.

click-o-collect-flow

 

Les mer

Last ned mer informasjon

Click & Collect hentestasjon

StrongPoint Click & Collect hentestasjon

Click & Collect hentestasjon sørger for at du tilfredsstiller kravene fra de moderne nettkundene Nettkundene kan handle på nettet og plukke opp dagligvarene uten at de trenger å besøke butikken og forholde seg til butikkens…