CashGuard kontanthåndtering

CashGuard kontanthåndtering

Dagens CashGuard kontanthåndtering kan ha stor innvirkning på detaljistens fortjeneste! Mange detaljister håndterer kontantene manuelt, som er med på å gjøre virksomheten sårbar for feil og svinn. Manuell håndtering gjør virksomheten sårbar for ran og gir negativ innvirkning på kjernevirksomheten (omsetning, ansatte og kundeservice). Detaljister som har en effektiv kontanthåndteringsløsning oppnår økte inntekter, reduserte kostnader, bedre sikkerhet og kundeservice.

Fokuser på virksomheten, ikke pengene

Mange av kassabetjeningens daglige oppgaver forsvinner og blir endret når en starter med lukket kontanthåndtering. Siden en lukket kontanthåndteringsløsning holder orden på pengene, trenger ikke betjeningen å være i kontakt med kontantene. Dette gjør det mulig å innføre fleksible rutiner. Betjeningen kan raskt logge seg på systemet ved behov og gå tilbake til andre oppgaver når det er mindre folk i butikken.

Oppnå bedre resultater med CashGuard

CashGuard er den ledende kontanthåndteringsløsningen på markedet, og er velkjent for sin kvalitet, pålitelighet og sikkerhet. Den automatiserer, forsegler og sikrer kontantene i kassapunktet og på bakrommet. Vi tilbyr en rekke forskjellige produkter som er tilpasset dine konkrete behov. CashGuard er førstevalget til detaljister på verdensbasis og i en rekke bransjer innen detaljhandelen. Det er installert nesten 30.000 CashGuard-systemer, som daglig blir benyttet av rundt fem millioner dagligvarekunder.

Les mer

Last ned mer informasjon

CashGuard note deposit

CashGuard note deposit SBR2

CashGuard note deposit er en intelligent safe som teller kontantene, sporer innskudd og lagrer sedler i forseglede CIT-poser CashGuard note…

CashGuard Store Manager

CashGuard Store Manager

Programvaren CashGuard Store Manager automatiserer kontanthåndteringen, noe som sparer både tid og penger Programvaren gjør det mulig å administrere flere…

Sentralstyrt kontanthåndteringsløsning hos NorgesGruppen

Kurt Thomassen, Sikkerhetsansvarlig, Meny

Siden verken ledelsen eller de ansatte er opptatt med å håndtere kontanter, kan de fokusere på å drive sin virksomhet til det beste for sine kunder. De trenger heller ikke lenger være igjen etter stengetid for å telle penger. Det blir gjort automatisk – og alltid korrekt.

Les mer