Retail Solutions

StrongPoint tilbyr detaljister integrerte teknologiske løsninger som øker produktiviteten og forbedrer handleopplevelsen i butikkene.

Effektiviser butikkdriften med
butikkdata fra StrongPoint

StrongPoint vet hvordan en lønnsom butikk drives. Vi har den nødvendige butikkdata kompetansen som skal til for å løse problemer og utfordringer detaljistene står overfor i sin hverdag. StrongPoint vet hvordan butikkene kan redusere kostnadene, øke produktiviteten, forbedre sikkerheten som igjen gir en forbedret kjøpsopplevelse i butikken. Løsninger som CashGuard kontanthåndtering, Select&Collect (Vensafe), Click&Collect, selvbetjente kasser, elektroniske prisetiketter og vår Retail suite programvare bidrar til å gjøre hverdagen enklere for detaljistene.

CashGuard kontanthåndtering

Mange av kassabetjeningens daglige oppgaver forsvinner og blir endret når en starter med lukket kontanthåndtering. Siden en lukket kontanthåndteringsløsning holder orden på pengene, trenger ikke betjeningen å være i kontakt med kontantene. Dette gjør det mulig å innføre fleksible rutiner. Betjeningen kan raskt logge seg på systemet ved behov og gå tilbake til andre oppgaver når det er mindre folk i butikken.
Les mer her

Click & Collect

En hentestasjon for dagligvarer gjør det mulig å møte alle kravene fra kundene. De kan handle på nett og plukke opp dagligvarene uten å måtte forholde seg til butikkens åpningstider. Dette gir kundene fordelen av netthandel uten kostnader og ulemper knyttet til hjemmeleveranser.
Les mer her

Vensafe Select&Collect

Select&Collect fjerner svinn og optimaliserer lagerstyringen. Høyverdiproduktene blir oppbevart i en dispenser. Dette forhindrer all svinnproblematikk blant annet fra egne ansatte.
Les mer her

Selvbetjente kasser

En selvutsjekkingsløsning gir betydelige besparelser i lønnskostnadene, fordi man kun trenger en butikkansatt for å håndtere opptil 8 systemer. Det forbedrer også opplevelsen av selve kassaområdet når flere kassapunkter er ledige.
Les mer her

Elektroniske prisetiketter

Pricer elektroniske prisetiketter gir deg full kontroll på visning av priser, og eliminerer alle tradisjonelle feilkilder mellom butikkens kassasystem og det som presenteres ute i butikken.
Les mer her

Vekter og pakkemaskiner

Våre miljøvennlige vekter og pakkemaskiner fra Digi gir deg fremtidens måte å veie og pakke på. Vektene og pakkemaskinenes unike Linerless-funksjon gjør at alle nye merkekrav får plass på etiketten, samtidig som at etiketten blir så liten som mulig.
Les mer her

Egil Odland, IT-ansvarlig for Coop Hordaland

Skal vi være konkurransedyktige er det også viktig å ha en effektiv og lønnsom drift. På IT-siden har vi gjort omfattende investeringer. StrongPoint har vært en viktig støttespiller for å sikre oss en mest mulig optimal håndtering av både kontanter og høyverdiprodukter, i tillegg til elektronisk prismerking.

Les mer

Siste nytt fra StrongPoint