Våre løsninger

Butikkdata, etiketter, etikettskrivere og IBNS-teknologi fra StrongPoint

StrongPoint øker lønnsomheten for butikkeierne, effektiviserer hverdagen for butikkansatte, og gjør handleopplevelsen enklere for forbrukerne. I tillegg er selskapet en ledende leverandør av IBNS-teknologi til butikker, verditransport og minibanker. StrongPoint er også en av Skandinavias største etikettleverandører til en rekke bransjer som; næringsmiddelindustrien, engros- og varehandel, transport og lagring.

Retail

StrongPoint tilbyr detaljister integrerte teknologiske løsninger som øker produktiviteten og forbedrer handleopplevelsen i butikkene. Vi tilbyr i hovedsak løsninger og tjenester for kontanthåndtering, elektronisk prismerking, veiing og pakking, automatiserte salgsløsninger og hentestasjoner for dagligvarer. StrongPoint tilbyr også en rekke andre løsninger som bidrar til å forbedre butikkdriften.

Label Solutions

StrongPoint tilbyr kundetilpassede løsninger innen etikettering og merking. Vi hjelper våre kunder med etiketter gjennom hele etikettprosessen – fra design til ferdig trykk. StrongPoint har den nyeste utskriftsteknologien innen digital- og flexotrykk, som skal sørge for at behovene til kundene blir oppfylt.

Cash Security

StrongPoint tilbyr løsninger for sikker pengetransport. Vi fokuserer på innovativ IBNS (Intelligent Banknote Neutralisation System) teknologi, som beskytter verdisaker uten at det er behov for våpen eller kostbar pansret transport.