Kontakt oss

Send oss en forespørsel
eller ring 03254

Butikkdata

StrongPoint tilbyr detaljister integrerte teknologiske løsninger som øker produktiviteten og forbedrer handleopplevelsen i butikkene.
Kontaktpersoner butikkdata

Etiketter, billetter og etikettskrivere

StrongPoint tilbyr kundetilpassede løsninger innen etikettering og merking.
Kontaktpersoner etiketter, billetter og etikettskrivere

IBNS-teknologi

StrongPoint tilbyr løsninger for sikker pengetransport.
Kontaktpersoner IBNS-teknologi

For supportrelaterte spørsmål, gå til: Service&Support

Butikkdata

StrongPoint tilbyr detaljister integrerte teknologiske løsninger som øker produktiviteten og forbedrer handleopplevelsen i butikkene. Vi tilbyr i hovedsak løsninger og tjenester for kontanthåndtering, elektronisk prismerking, veiing og pakking, automatiserte salgsløsninger og hentestasjoner for dagligvarer. StrongPoint tilbyr også en rekke andre løsninger som bidrar til å forbedre butikkdriften.

Etiketter, billetter og etikettskrivere

StrongPoint tilbyr kundetilpassede løsninger innen etikettering og merking. Vi hjelper våre kunder med etiketter gjennom hele etikettprosessen – fra design til ferdig trykk. StrongPoint har den nyeste utskriftsteknologien innen digital- og flexotrykk, som skal sørge for at behovene til kundene blir oppfylt.

IBNS-teknologi

StrongPoint tilbyr løsninger for sikker pengetransport. Vi fokuserer på innovativ IBNS (Intelligent Banknote Neutralisation System) teknologi, som beskytter verdisaker uten at det er behov for våpen eller kostbar pansret transport.